zondag 13 november 2011

Nieuwe zwemtassen

Na de herfstvakantie begonnen de schoolzwemmen weer. Michiel vond zijn cars zwemtas voor een bijna 8-jarige iets te kinderachtig en Elise's zwemtas had het afgelopen schooljaar niet overleefd. Dus.... ik beloofde nieuws zwemtassen. De bedoeling was ze klaar te hebben tegen het einde van de vakantie maar dat was buiten de stoffenwinkel gerekend. Ik bestelde de stof online, betaalde meteen, mailde dikwijls en ja hoor dit weekend kwam de voetbalstof toe (na 2 weken volle weken wachten). Het patroon had ik reeds klaarliggen, de stof knipte ik ergens tussen het bezoek aan de supermarkt en de binnenspeeltuin. Het naaien deed ik gisterenavond tot in de late uurtjes. En hier zijn ze dan net op tijd voor de zwemlessen van morgen:
Met dank aan onze fotograaf van dienst, nl dochterlief.

6 opmerkingen:

Pluisje zei

Heel knap!!Er gaan er twee heel fier zijn!!

Katja (@Yane) zei

Prachtige zwemtassen! Die roze met het bling bling hartje zou hier ook nogal in de smaak vallen...

Mira zei

Wauw prachtig! Twee super leuke zwemtassen!!

plagneetje zei

Via via op je blog terecht gekomen.Wat een mooie spulletjes maak je.
Die zwemzakken vind ik echt wel mooi. Waar heb je dat patroon vandaag. Ik wil er al heel lang eentje maken voor zoonlief. Wat voor soort stof heb je gebruikt?

Mini-@-Tuur zei

@ plagneetje: het patroon heb ik zelf uitgetekend. Als ik er nog eens eentje maak ga ik proberen er een tutorial van te maken. Indien je het eerder wil maken, geef je maar een seintje dan mail ik het wel even door.
Als stof heb ik voor de buitenzijde tafelzeil gebruikt en voor de binnenzijde katoen.

OCTOPOES zei

Wat een toeval. Mij werd net gevraagd om een zwemzak te maken als Sintcadeautje. Dit is een handig modelletje!