zaterdag 5 november 2011

Hoera een jarige: Cedric wordt 2!

Vandaag is het zover: onze jongste telg wordt ondertussen ook al 2 jaar. Ik beleef het allemaal met gemengde gevoelens. Ik geniet met volle teugen van alle dingen die hij dagelijks bijleert, toch denk je op zo'n dag ook terug aan de tijd van toen....


Wat waren ze fier op hun kleine broer!

Veel te snel veranderde onze baby in een heuse peuter.


En vandaag werd hij de trotse bezitter van zijn eerste fiets.
Zoals het een tweejarige peuter betaamt werd er niet alleen gelachen maar ook soms "gekopt".....
De taart bakte ik zelf met als thema "Bumba". Het ronde taartje was biscuit gevuld met twee lagen banketbakkersroom. De rechthoekige taart was biscuit gevuld met een laag frambozenconfituur en witte chocolademousse. Z'n reactie bij het zien van z'n favoriete figuurtje was echt hartverwarmend.

M en E hadden voor de gelegenheid hun nieuwste kleren uit de kast gehaald. De kleren van M maakte ik niet zelf (het zelf maken van kleren voor hem heb ik afgeschaft in de periode dat een broek soms maar 1 dag zonder gaten bleef).
Het rokje van E haalde ik enkele dagen geleden vanonder mijn naaimachine. Het t-shirt, vestje en broekkousen vond ik in bijpassende kleuren hier.

Ik kijk als mama heel tevreden terug op deze dag en volgend jaar, tja dan vieren we de verjaardag van een heuse kleuter..... Maar eerst ga ik toch nog genieten van dit peutertje en dan neem ik er de koppigheid met plezier bij.

3 opmerkingen:

Mira zei

Proficiat aan jullie jongste telg!

Pluisje zei

PROFICIAT !!!

Katja (@Yane) zei

Hiep hiep hoera voor de jarige!
Wat een prachtige taart heb je gemaakt! Amai!

Dit is de link van de binnenspeeltuin (met de pannenkoeken-workshops): http://www.funville.nl/