zondag 20 november 2011

Een weekendje met Sinterklaas in een Nederlands bungalowpark.

De naaimachine bleef het afgelopen weekend aan de kant en de koffers werden gepakt voor een gezellig weekendje weg met ons gezinnetje. We hadden het al een aantal maanden geleden geboekt maar niet verklapt aan de kinderen. Afgelopen vrijdag zijn we de kinderen van school gaan afhalen en meteen doorgereden naar Nederland. Ze wisten niet waar ze het hadden: "een heel weekend op vakantie?"
Bij aankomst bleek dat Sinterklaas in het vakantiepark ook een bungalow gehuurd had.... Wanneer ze "Sinterklaas kapoentje" zongen aan het raam van de bungalow, ging het gordijn open. Ze kregen dan een bungalow vol met lekkers te zien. Je had die gezichtjes moeten zien, echt stralen....
Ze mochten ook een schoentje knutselen en die klaar zetten in het restaurant.... en de volgende morgen had de Sint hen beloond met een heus kado.

We brachten ook een bezoek aan "Toverland". Een pretpark waar een groot gedeelte van de attracties zich binnen bevond. Dit is zeker een aanrader. Ook kleinere kinderen kunnen hier naar hartelust spelen. Ook de pieten die af en aan liepen en overal opklommen gaf het geheel een leuk sfeertje.


En vandaag, onze laatste dag, hadden we eerst in het park een heus "Pietenontbijt". Dit was echt lachen met Pieten die bij aan tafel kwamen zitten, pepernoten naar hartelust uitdeelden en de kinderen bezighielden met ochtendgymnastiek...
Daarna nog een uitstap naar de Beekse Bergen en voorbij was het weekend....
We houden er alleszins hele leuke herinneringen aan over. Het was echt genieten met en van de kinderen. De kinderen hebben met volle teugen genoten.

2 opmerkingen:

Katja (@Yane) zei

Wat een zalig weekendje! Heerlijk! Wel leuk dat de Sint ook net daar op weekend was...
Toverland is dus ook iets voor 'kleintjes'. Wij waren 't ons aan het afvragen. We willen er eens met de collega's en de kindjes naartoe gaan. Een aanrader dus?

Mini-@-Tuur zei

@ Katja: Het is echt een aanrader. Onze kinderen zijn 7, 6 en 2 en er was voor iedereen wel wat te doen. De oudste was ook nog niet op alles uitgekeken, dus met oudere kinderen is het ook nog goed te doen.