woensdag 23 november 2011

Kraamkadootjes

De geboortekaartjes vliegen hier de laatste tijd om onze oren. Dit weekend staan er twee babyborrels op het programma dus ben ik afgelopen maandag maar meteen begonnen aan de kadootjes.


Het eerste kadootje is voor een meisje. Op het geboortekaartje stond een afbeelding van een pot aardbeienconfituur, vandaar dat ik met de rode stoffen gewerkt heb. Ik heb een donsovertrek gemaakt voor een babybedje met daarbij horend een naamschilderij.

Als tweede kadootje ging ik voor de potloodrol. Niet echt origineel maar omdat wij deze mensen helemaal niet goed kennen, heb ik maar besloten het redelijk neutraal te houden, vandaar het beige. Voor de pasgeborene voorzie ik eerder een aankoopbon omdat ik eigenlijk ook niet zeker weet of zelfgemaakte kado's geapprecieerd gaan worden.

8 opmerkingen:

Pluisje zei

Heel mooi!!!Heb ge de strik met flockfolie gedaan?

Mini-@-Tuur zei

@ Pluisje: ik heb dat aangebracht met Vliesofix. Het is dezelfde stof dan die helemaal bovenaan de overtrek die ik heb laten terugkeren.

Pluisje zei

Waar heb jij die gevonden?

Mini-@-Tuur zei

@ Pluisje: ik heb die gehaald bij Stoff (in Geel en Alken) en ik heb die ook ooit online besteld bij www.destoffenkraam.nl Ik denk dat ze het ook bij Veritas hebben.

Pluisje zei

Sorry ik bedoelde de strik?

Katja (@Yane) zei

Wat een mooi pakket! Heb je goed gedaan!

Mini-@-Tuur zei

@ Pluisje: ik ben echt geen fototalent en het lijkt inderdaad op een strik maar eigenlijk is het een vlinder, die ik heb uit Photshop

Mira zei

Héél erg mooi!